Spinning 

Ja, her sliter jeg i sammen med damene. De to første bildene er vår instruktør Elisabeth. Jeg forsøkte og få henne til og love meg og ta munn til munn metoden på meg, hvis jeg falt av sykkelen. Bare ikke prøv deg, sa hun. Bilde nr.3 øverst og bilde 3 nederst, er Renate og Valeria som fotograferte. De to første bildene nede er vår andre instruktør,Knut. Jeg kommer ikke til og falle av sykkelen i hans time.. Jeg liker best og sitte bak,for der har jeg det beste overblikk med "naturen" Jeg klarer og følge med til tross for mine 73 år. Men det betyr at det klarer sikkert mange andre også på min alder. Det er bare og tørre og forsøke.

Se, her er noe for oss gamlinger!

                                                                     

Hopla.......Magedanser
Her er vår nye spinningsal. Jeg deltar for tiden i Tur Rettur Paris. Det betyr mye svette og mye varme. Her er det Cecilie som herjer med oss. Så her er det bare og følge opp. Men jeg må innrømme at det er jentene som er de tøffeste. Det har hent at muskelbunter har gitt tapt.
Her viser jeg noen bilder fra vårt årlige  maraton på 2,5 timer. Helse i hvert tråkk. Første bilde viser at vi er i gang.N.2 de andre er like svette som "gamle Olsen".Nr3 her er alle glade for å ha gjennomgått maraton. Neste her får "gamle Olsen" belønning. Og det siste bildet er et gruppebilde av de overlevende. Det jeg ikke skjønner er hvorfor skal jeg bestandig være eldst. På tide at noen på min alder prøver seg. Tenk på utsikten!
Her er det noe helt nytt på gang. For det første har vi fått nye sykler. Og for det andre, som man ser, på første bildet. På skjermen foran kan man holde øye med hver pulsklokke som sitter på armen til hver av deltakerne. Men man behøver ikke å være redd for å bli avslørt, for ingen vet hvem sin klokke man ser på. Bare den som har klokken. Men hvis dette blir obligatorisk, så blir det ikke lett og lure unna. Men på siste bildet, kan man se at ikke jeg har jokset.
Ja, dette måtte jeg prøve. Men her fikk jeg en skikkelig overraskelse. Jeg trodde det var noen øvelser som ville passe på et gamlehjem. Bare ligge på ryggen, og løfte litt på ben og armer, ingen vekter. Men hvor feil man kan ta. Jeg trodde ikke at bena mine var så tunge. Dette var mye tøffere en spinning, og alt annet jeg har prøvd på treningssenteret. Her virker det som damene er de sterkeste. Til og med store, tøffe vektløftere prøver seg bare en gang. Men jeg kommer til å fortsette med dette bare på trass. Men hva er egentlig Pilatees:                 

 TRYKK HER                 

 

Afro Dans. Ja dette var noe nytt, og veldig morsomt. Det oppstod en del komiske situasjoner som jorde denne dansen ekstra morsom. Den første vi møter på når vi kommer inn er Ali (bilde1) Han er bestandig like blid og hyggelig. Bare 2 gutter var modige nok til prøve seg her. Selv var jeg for bleik til å bli med. Dansen varte 30min. Så fulgte styrke. Og det er ikke til å spøke med. Dette er noe jeg også kan delta i, (gamle mann) Nederst først så er det Irene som viser hvordan det skal gjøres. Så kommer alle vi andre og gjør som vi får beskjed om. Det siste bildet er faktisk den tyngste øvelsen jeg vet om. Der løfter jeg ikke rumpa så mange gangene opp og ned. Til slutt ser vi Michelle som byr frem frukt og drikke til de som deltok i "anstrengelsene"

 

Her kommer eldrebølgen. Jeg tok noen bilder mens de var i gang. Nr.2og3 øverst, har jeg mistanke om at er en kroppsbygger av gammel årgang, som holder formen ved like.De 3 første bildene nederst er i fra Pace-salen. Det er en morsom øvelse, med korte intervaller på ulike apparater. Og det kan mange av oss eldre fint klare. Det beste med treningen er og kjenne velvære etter badstua og dusj,og at kroppen fungerer.
Body work passer meget godt for oss eldre. Men foreløpig er det bare 2 av oss. Resten er unge damer.De 2 første bildene på øverste rekke, er vår innstrøktør Ann-Kristin. Hun er penere en meg. Bilde 3 og 4 er øvelser med lette vekter. Bilde 5 og 6 trener vi bakbenene. Den gamle "dunken"i hvit trøye er meg. Nederst, bilde 3 og 4 er baklengs og forlengs diip. Men der datt jeg av lasset på grunn av at noen av jentene begynte og le, og det er smittsomt. Bilde 5 nederst, prøver vi og bli kvitt magen, og det er ikke lett.Men trening må til hvis man vil overleve.                 

 

                                                                      Her er det barna som trener. Ca 80 barn. Fra de aller minste, til de største. Og sjefen heter Marianne ,og hun ser du på det første bildet.

 

Startside      Ditt Treningssenter      }